Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ   
SAMSAT’TA MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

         Eğitim-Bir Sen Samsat Temsilciliği tarafından öğretmenlerin seminer döneminin daha verimli geçmesi amacıyla masa tenisi turnuvası düzenlendi.

  

Samsat Kaymakamlığı 80. Yıl Sosyal Tesislerinde yapılan masa tenisi turnuvası Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir’in katılımı ile başladı.

  

Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe, Samsat ilçesinin küçük olması nedeni ile sosyal aktivitelerin olmaması günlük hayatı monotonlaştırdığını belirterek, Samsat’ta görev yapan öğretmen ve memurların, bu ve benzeri etkinliklerle sıradanlaşmanın dışına çıkarmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

Nisan ayında da futbol turnuvası düzenlediklerini hatırlatan Tepe, okullar dışında diğer kurumlardan da katılımın olduğunu, bunun kendileri için sevindirici olduğunu ifade etti.

  

Tepe şunları söyledi;

  

“Eğitim-Bir Sen Samsat Temsilciliği olarak bütün bu yaptıklarımızın altında iyi niyet vardır. İyi niyetle yola çıkıyoruz ve neticesini de Allah’tan bekliyoruz. Samsat’ta masa tenisi turnuvası ilk kez düzenleniyor. Katılımın yoğun olması bizi sevindirdi. Turnuvamıza 53 bireysel başvuru oldu. Ferdi olarak yapılan turnuvanın birinci tur eşleşmeleri kurayla belirlendi. Galip gelen bir üst tura yükseliyor. İkici turda da kura çekimi yapılacak. Nihayetinde şampiyon olan kişi tüm rakiplerini yenmiş olacaktır. Beden Eğitimi öğretmenlerimizden Mustafa Sarıl ve Halil Yücel hakem olarak görev almışlardır. Turnuva boyunca bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle Samsat Kaymakamı Sayın İsmail Sündük Bey’e gerek masa tenisi ve futbol turnuvasında, gerekse de kırk hadis ve bilgi yarışmasında bize yardımlarını esirgemediği için kendilerine müteşekkiriz.”

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 21 Haziran 2013 07:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri