Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT TANITIM GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR…   
SAMSAT TANITIM GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR…

         Ankara’da yapılacak olan “Adıyaman Günleri” çalışmaları kapsamında Samsat ilçesi için açılacak stant çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

  

Adıyaman’ın tanıtımının yapılması, markalaşma stratejisi eylem planı doğrultusunda iç turizminin geliştirilmesi amacıyla 26-30 tarihleri arasında, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Adıyaman Tanıtım Günleri” çalışmaları kapsamında Samsat ilçesinin tanıtımının yapılması için Samsat Kaymakamlığı ve Samsat Belediyesi’nin ortak stant açacakları ve bu stantta Samsat’ın çok yönlü olarak tanıtılacağı belirtildi.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesinin tanıtımının yapılması ve böylece turizmin geliştirilmesi amacıyla açılacak stantta geçmişten günümüze Samsat’ı yansıtacak objelerin kullanılacağını belirtti.

  

Kaymakam Sündük, “Ankara’da yapılacak Adıyaman Günleri kapsamında Samsat ilçesinin tanıtımının yapılması için çalışmalarımız devam etmektedir. Geçmişten günümüze Samsat ilçesinde kullanılan alet ve edevatlar, giyim kuşam, el sanatları sergilenecek. Bunun yanında Türkiye’de yeri sahih delillerle bilinen iki Sahabe kabrinden biri olan Safvan b. Muattal kabri, Eski Samsat görselleri ile son zamanlarda Samsat ile özdeşleşen bakır işlemeciliğini sergileyeceğiz. Özellikle Ankara’da bulunan Adıyamanlı hemşerilerimizin bu tanıtım günlerine katılarak destek olmaları, memleketlerini yad etmelerini bekliyoruz. Geçmişte buralarda görev yapan bürokrat ve kamu çalışanlarının da yoğun ilgi duyacağı tanıtım günlerine en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Adıyamanlı olsun veya olmasın bütün vatandaşlarımızı tanıtım günlerine bekliyoruz. Sonuçta bu kültür hepimizin ve yaşatılması gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Haziran 2013 12:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri