Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA TİYATRO VE ŞİİR DİNLETİSİ…   
SAMSAT’TA TİYATRO VE ŞİİR DİNLETİSİ…

         Samsat Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları şiir dinletisi ve tiyatro gösterisi beğeni ile izlendi.

  

Cumhuriyet Konferans Salonundaki etkinliğe Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, bazı kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

  

Programda; Edebiyat Öğretmeni Mehmet Tepe Yağmur isimli şiiri seslendirirken,

Samsat Lisesi öğrencilerinden Dilek Kuştepe “Necid Çöllerinde”, Aysel Tunç “Sen Yoktun Sultanım”, Ümügülsüm Aktoprak “Seccaden Kumlardı”, Hanım Tepe “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” şiirlerini seslendirdiler. Halis Tepe ise “Muhamed’e” isimli ilahiyi seslendirdi.

  

Son olarak Samsat Lisesi Edebiyat Öğretmeni Abdullah Akın’ın hazırladığı  ve Tiyatro Grubu Öğrencilerinin sahneledikleri “Hubeyb b. Adîy” isimli tiyatro beğeni ile izlendi.

  

Program ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılımları ve bu faaliyetleri büyük bir ustalıkla sunmalarının sevindirici olduğunu belirterek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

  

Eleştir, “Sosyal faaliyetler öğrencilerin başarısını destekleyen büyük unsurlardan bir tanesidir. Öğrencilerin fiziksel ve ruhsal olarak gelişimine katkı sunmak için bu tür faaliyetlerin yıl boyunca yapılması gerektiğine inanıyoruz. Samsat Lisesi öğrencilerinin sunduğu şiirler ve tiyatroyu gerçekten büyük bir zevkle izledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 03 Haziran 2013 08:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri