Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERFIRAT, ADIYAMAN’DA DA SAMSATLILARIN CANINI ALIYOR…   
FIRAT, ADIYAMAN’DA DA SAMSATLILARIN CANINI ALIYOR…

         Samsat’tan Adıyaman’a göç eden Yarımbağ köyünden Yusuf Özdemir (Usi Hem Gevre) ve çocukları Adıyaman merkeze bağlı Dişbudak köyüne yerleştiler.

 

          Vefat eden Yusuf Özedemir’in oğlu olan Mehmet Özdemir’in eşi de vefat edince 4 çocuğuna devlet imkanları ve babaanneleri olan Ayşe Özdemir’in özverisi ile bakıldı.

 

          Mehmet Özdemir’in oğlu olan Sedat Özdemir (15) dedesi için okutulan Mevlide katılmak üzere Adıyaman Merkez ilçeye bağlı Dişbudak köyüne gitti.

 

          Mevlidin okunması sırasında Sedat Özdemir, kardeşleri ve arkadaşları ile Atatürk Baraj Gölüne serinlemek amacıyla girdiler. Yüzme bilmediği belirtilen Sedat hızla kıyıdan uzaklaştı ve bütün çabasına rağmen tekrar kıyıya yanaşamadı. Kardeşi onu çıkarmaya çalıştı ama beceremeyince köy halkına haber verdi. Bunun üzerine Fırat kıyısına gelen yakınları arama çalışmaları başlattılar. Daha sonra 112 sağlık ve jandarma ekiplerine haber verildi.

 

Şanlıurfa'dan gelen dalgıçların çabaları ile ölü bulunan Sedat Özdemir Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan incelemelerden sonra Adıyaman Merkez 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge Okulu öğretmenleri ve ailesinin gözyaşları ile gece saatlerinde Adıyaman Mezarlığında defnedildi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 03 Haziran 2013 06:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri