Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI FIRAT, AK PARTİ’YE GEÇTİ…   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI FIRAT, AK PARTİ’YE GEÇTİ…

         Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat’ın Ak Parti’ye geçtiği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine parti rozeti taktığı bildirildi.

  

Ak Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, diğer milletvekilleri ve Adıyaman İl Başkanı Halil İbrahim Fırat’ın da hazır bulunduğu AK Parti Grubu'nda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine rozet takması ile partiye resmen geçen Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, uzun zamandır Ak Parti’ye geçmek istediğini, ancak şimdi kısmet olduğunu söyledi.

  

Son yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den Samsat Belediye Başkanı olarak seçilen Yusuf Fırat ile birlikte 7 belediye meclis üyesi, 2010 yılının Mart ayında istifa etmişlerdi.

  

Bu tarihten sonra bağımsız olarak görevini yürüten Başkan Fırat, genel seçimlerde AK Parti lehine çalışmalar yapmak üzere seçim karargahı açtığını ve partiye resmen geçmemesine rağmen Samsat ilçesinde AK Parti lehine çalışmalar yürüttüğünü kaydetti.

  

Fırat, “Uzun zamandır Ak Parti saflarında siyaset yapmayı düşünüyordum. Ancak şimdi kısmet oldu. Ak Parti, özgürlükçü, demokrat, milli ve manevi değerleri önemseyen, büyük Türkiye hedefi olan bir parti. Bu nedenle bu çatı altında siyaset yapmak benim için bir onurdur. Sayın Başbakanımızın huzurunda partiye geçmek ise benim için ayrı bir onurdur. Samsat ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 28 May 2013 12:20, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri