Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA MUHTARLARA HİZMET İÇİ EĞİTİM VERİLDİ…   
SAMSAT’TA MUHTARLARA HİZMET İÇİ EĞİTİM VERİLDİ…

          Samsat İlçe Nüfus Müdürlüğünce, köy ve mahalle muhtarlarına hizmet içi eğitim verildi.

 

Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonundaki eğitimi İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Elçi’nin verdiği, sunumları ise Nüfus Müdürlüğü personeli Engin Ariş ve Ahmet Akrap’ın yaptıkları bildirildi.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Elçi, kimlik paylaşım sistemi adres kayıt sistemi hakkında geniş bilgiler verildiğini belirterek, idare ve vatandaşların mağdur olmaması için uyulması gereken hususların hatırlatıldığını kaydetti.

  

Elçi, “Özellikle bölgemizde geç bildirimler konusunda vatandaşlarımız mağdur olmaktadırlar. Mesela kişinin beyanı ile aile fertlerinin 20 gün içerisinde mutlaka Nüfum Müdürlüğüne bildirilmesi gerekiyor. Aksi taktirde 420 TL. geç bildirim cezası uygulanıyor. Gerçeğe aykırı beyanın tespit edilmesi durumunda ise 842 TL. ceza kesiliyor. Muhtarlarımızın bu hususları bilmesi ve vatandaşlarımıza bildirmeleri gerekiyor. Toplantımızda yerleşim yeri  ve adres kayıt sistemleri hakkında da bilgiler verildi. Amacımız vatandaşlarımızın mağdur olmamasıdır. Gerek muhtarlık ziyaretlerimizde, gerekse de yapılan toplantılarda eğitim faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 May 2013 12:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri