Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA LYS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERİLDİ…   
SAMSAT’TA LYS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERİLDİ…

         Samsat ilçesinde LYS’ye hazırlanan öğrencilere Adıyaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından seminer verildi.

  

Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonundaki seminerde Cebrail Çirkin, Orhan Yalçındağ ve Mehmet Bayram tarafından öğrencilere LYS sınav öncesi ve sınav esnasında dikkat edilecek hususlar anlatıldı.

  

Özel Eğitim Bölüm Başkanlığınca değerlendirme amaçlı olarak yapılan ziyaret kapsamında özel eğitim sınıflarının da ziyaret edildiği bildirildi.

  

Samsat Lisesi Müdürü Beşir İnce yaptığı açıklamada öğrencilerin motivasyonunun arttırılması ve sınavda daha dikkatli davranmalarının temini hususunda seminerin başarılı geçtiğini belirterek RAM Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti.

  

İnce, “LYS’ye hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin sınavlarda dikkat edecekleri hususların anlatılması ve heyecanlarının biraz daha yatıştırılması bakımından rehberlik hizmeti sunmak amacıyla seminer düzenledik. Son sınıf öğrencilerimiz ve ilçemizdeki LYS’ye hazırlanan diğer mezun gençlerimizin katılımları ve ilgi göstermeleri bizleri de mutlu etti. Bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 May 2013 12:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri