Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA TENİS MÜSABAKALARI YAPILDI   
SAMSAT’TA TENİS MÜSABAKALARI YAPILDI

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okullar arası masa tenisi müsabakaları düzenlendi.

  

Samsat Kaymakamlığı Sosyal Tesislerinde yapılan ve Samsat Lisesi ile Samsat İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katıldığı müsabakaların, Masa Tenisi Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliği tarafından organize edildiği bildirildi.

   

Kıyasıya süren mücadeleler sonrasında Samsat Lisesi öğrencilerinden Ahmet Ata birinci ve Muhammet Tepe ikinci olurken, Samsat İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Sadullah Yelboğa üçüncü oldu.

  

Dereceye giren öğrencilere madalya ve bütün katılan öğrencilere ise başarı ve katılım belgeleri verildi.

  

Masa Tenisi Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Fikret Keleş, Samsat ilçesinde masa tenisi müsabakalarının yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, emeği geçen Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerine teşekkür etti.

  

Keleş, “Amacımız, centilmenlik spor branşı olan masa tenisinin Samsat ilçesinde özendirilmesi, oynanmasının teşvik edilmesi ve kardeşçe spor yapılmasını sağlamaktır. Bu tür müsabakalar, gençlerimizin dikkatini çekmesi, sportif ve sosyal etkinliklerle gençlerin daha çok sosyalleşmesini sağlamaktadır. Bütün gençlerimizi masa tenisi oynamaya davet ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 May 2013 12:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri