Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA AÇILAN ÇOCUK BAKIMI KURSU SONA ERDİ..   
SAMSAT’TA AÇILAN ÇOCUK BAKIMI KURSU SONA ERDİ..

          Samsat Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Adıyaman İş-Kur Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Evde Çocuk Bakımı” Kursu sona erdi.

  

Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen töreninde konuşan Kurs Öğretmeni Esra Karayılan, Samsat’ın kalkınması ve gelişmesi amacıyla Samsat Kaymakamlığınca hanımlara yönelik olarak açılan kursların amacına ulaştığını belirterek bunun için Kaymakam İsmail Sündük, Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

  

Karayılan, “Hanımlarımız uzak kaldıkları bilgi teknolojileriyle yeniden buluşma ve hayatlarında yepyeni bir sayfa açma olanağı sunulmuştur. Kursiyerlerimiz şu anda kep giyip diploma törenine çıkacaklarmış gibi mutlu ve heyecanlılar. Bu mutluluğu bizlere yaşatan Sayın Kaymakamımız İsmail Sündük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mazhar Aktaş ve Müdür Yardımcısı Abdulhamit Tepe’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Daha sonra kursiyerlerden Rabia Tümay, Ülkan Akın, Mücahide Erbay ve Dilek Kızıl isimli kursiyerler birer konuşma yaparak, meslek sahibi olmalarından dolayı mutluluklarını ifade ederek, Kaymakam İsmail Sündük’e teşekkür ettiler.

 

Kurslarda başarı gösteren Kursiyerlere Kaymakam İsmail Sündük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mazhar Aktaş tarafından hediye ve ödülleri verildi.

 

Burada bir konuşma yapan Kaymakam İsmail Sündük, bayanların birer meslek sahibi olabilmeleri, ailelerine ekonomik katkı sunmaları ve sosyal hayattaki yerlerini alabilmeleri için Halk Eğitim kurslarının önemli bir fonksiyonu olduğunu belirtti.

  

Kaymakam Sündük, “Günümüzün mesleklerinden olan evde çocuk bakımı kursunun işsiz bayanlar için bir istihdam alanı olabileceğini düşünerek bu kursu planladık. Bu kurslara olan ilgi bizleri sevindirdi. Bayanlar zevkle ve özveri ile bu kurslara devam ettiler ve birer meslek sahibi oldular. Bunun göstergesi olarak ta sertifikalarını aldılar. Kendilerini yürekten kutluyor, yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 13 May 2013 12:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri