Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KÜÇÜK HASAN ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR…   
SAMSAT’TA KÜÇÜK HASAN ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR…

        Samsat Belediye Başkanlığınca Küçük Hasan Ziyareti’nin çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

  

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca finanse edilen “Eko Turizm Merkezi” isimli proje kapsamında, Samsat ilçesinde vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettikleri Küçük Hasan Türbesini de içine alan bölgede çevre düzenlemesi yapılıyor.

  

Samsat Belediye Başkanlığınca yürütülen proje ile vatandaşların mesire, piknik ve dinlenme ihtiyacının karşılanmasının amaçlandığını belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, henüz proje tamamlanmadan vatandaşların akşamları bu alanı doldurduklarını kaydetti.

  

Başkan Fırat, “Bu projemizle ilçemizde önemli bir eksikliğini tamamlamış olacağız. GAP Bölge Kalkınma İdaresince tahsis edilen ödeneğin tamamı harcanmış ve buna belediyemizden katkı yapılmıştır. Projenin daha iyi bir konuma getirilmesi için bunlara ek olarak Belediyemiz imkanları kullanılarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Proje kapsamında, yürüyüş parkuru, kilitli parke taşı döşenmesi, türbe tadilatı, çeşmeler, aydınlatma sistemleri, tuvaletler ile çocuk oyun grupları alımı yapılmıştır. Bundan sonra da ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları yapılarak alana güzel bir görünüm kazandıracağız. Böylece vatandaşlarımız şehir içinde bulunan ve Atatürk Baraj Gölü manzaralı alanda güvenle ve huzur içerisinde, ailece vakit geçirebileceklerdir. İlçemize böyle bir tesisin kazandırılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 02 May 2013 12:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri