Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI BAYANLARIN GEZİ PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR…   
SAMSATLI BAYANLARIN GEZİ PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR…

          Adıyaman'ın Samsat ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen, GAP Kırsal Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen 'Eğlenerek, öğrenelim' projesi kapsamında, Samsatlı bayanların Gaziantep iline yaptıkları geziler devam ediyor

  

Eğlenerek öğrenelim projesi kapsamında daha önce 80 bayanın Gaziantep’in Hayvanat Bahçesi, Bakırcılar Çarşısı, Huzurevi ile bazı tarihi ve turistik yerleri gezdiği ve projenin devamı olarak 50 bayanın daha bu kapsamda geziye götürüldükleri belirtildi.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, proje ile kırsal kalkınmaya katkı sunulmak istendiğini, bayanların fırsat eşitliğinden faydalanabilmeleri ve sosyal hayatta daha aktif rol almalarının amaçlandığını ifade etti.

  

Kaymakam Sündük, “GAP İdaresince finanse edilen bu projemiz ile geçen yıl oluşturulan bir ekiple her köy ziyaret edilmiş ve bayanlarla toplantılar yapılarak çeşitli konularda faydalı bilgiler verilmişti. Bu projenin devamı olarak bayanları il dışına geziye götürerek kültürel farklılıkları görme ve farklı yaşam biçimlerini yakından tanıma imkanı sunulmuştur. Projenin özüne uygun olarak bayanlar çeşitli konularda yararlı bilgiler edinirken eğlenebilme, farklı atmosferlerde zaman geçirme imkanlarını da elde etmişlerdir. Bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 17 Nisan 2013 08:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri