Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İKİ OKUL YAPIMI İÇİN İHALE AÇILDI…   
SAMSAT’TA İKİ OKUL YAPIMI İÇİN İHALE AÇILDI…

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 8 derslikli iki okulun yapılması için ihale açıldığı bildirildi.

  

Samsat Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre Samsat ilçe merkezinde 8 derslikli merkez imam hatip okulu ile Samsat ilçesi Uzuntepe köyünde ihtiyaca cevap veremeyecek durumda olan eski okulun yıkılarak yerine 8 derslikli okul binası yapımı için ihale açıldığı belirtildi.

  

Yapılan açıklamada, merkez imam hatip okulu ihalesinin 17.04.2013 günü saat 14.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Uzuntepe eski okulunun yıkılması ve yerine yeni bir okulun yapılması ihalenin ise 19.04.2013 tarihinde yine saat 14.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılacağı duyuruldu.

  

Samsat Kaymakamlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce imzalanan ve Vali Mahmut Demirtaş’ın onayladığı protokol gereği söz konusu iki okulun Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihale edileceği belirtildi.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesine kazandırılacak iki okulun eğitim kalitesine katkı sunacağını, böylesi güzel iki okulun ilçeye kazandırılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

  

Kaymakam Sündük, “Eğitime yapılacak yatırımın en yararlı yatırım olduğu inancındayız. Samsat ilçemize kazandırılacak iki okul derslik sıkıntısını minimum seviyeye çekecektir. Sayın Valimiz başta olmak üzere katkısı bulunan bütün ilgililere teşekkür ediyoruz.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 12 Nisan 2013 12:26, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri