Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİLİLER SAMSAT’TA TOPLANDI…   
AK PARTİLİLER SAMSAT’TA TOPLANDI…

          Adıyaman Ak Parti merkez ve ilçe başkanları aylık toplantısı Samsat ilçesinde yapıldı.

  

Saklıbahçe tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Av. Abdurrahman Dimez, Diğer bütün ilçe başkanları ile merkez yürütme kurulu üyeleri katıldı.

  

İl Başkanı İbrahim Halil Fırat yaptığı konuşmasında, aylık olarak ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini, başkanlar ile istişarelerde bulunduklarını ve yapılacak çalışmaları planladıklarını belirtti.

  

Başkan Fırat, “Partimizin diğer partilerden ayıran en önemli özelliklerinden birisi istişare ruhudur. Vatandaşlarımızın ve ilçe teşkilatlarımızın düşüncelerini önemsiyoruz. Onların görüşlerini alarak stratejiler belirliyoruz. Bu nedenle düzenli olarak bu tür çalışmalarımızı yürütüyoruz. Toplantıya katılan bütün ilçe başkanları ve diğer partililerimize teşekkür ediyor, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

  

Samsat Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ise yaptığı açıklamada, periyodik olarak yapılan ilçe başkanları toplantılardan birini Samsat ilçesinde gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

  

Aslan yaptı konuşmasında, “İl genelinde yapılacak çalışmalarımızı planlıyoruz. Partimizin önemli çalışmalarından biri üye kayıtlarıdır. Üye kayıtlarında Samsat ilçemiz olarak il genelinde ikinci sıradayız. Bizim için bu memnuniyet verici bir durum olmakla birlikte bizler bunu yeterli görmüyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Yüzde 25 olan hedefin üzerine çıkmayı planlamaktayız. Bugün Samsat ilçesinde ilçe başkanları ve diğer yürütme kurulunda görev yapan yetkililerimizi ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 11 Nisan 2013 06:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri