Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI 90 YIŞINDAKİ KADINI EVİNDE ZİYARET EDEREK GÜNÜNÜ KUTLADI…   
SAMSAT KAYMAKAMI 90 YIŞINDAKİ KADINI EVİNDE ZİYARET EDEREK GÜNÜNÜ KUTLADI…

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, 90 yaşındaki kadını evinde ziyaret ederek Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

  

Evinde yaşlı dul kızı ile birlikte yaşayan 90 yaşındaki Feride Tozan isimli bayanı evinde ziyaret ederek elini öpen ve kendisine çiçek sunan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, yaşlı nineyi hasta yatağında ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

  

Kaymakam Sündük, kadınların hayatlarında hak ettikleri yerlere gelmesi için yapılması gereken hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini belirterek, “Kadınların yaşantılarında iyi bir seviyeye gelmelerini çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşma anlamı taşıdığına inanıyoruz. Tarih boyunca coğrafyamızda kadın, ana, bacı, eş olarak görülmüş, bunların yanında sevgi, saygı, sadakat ve samimiyetin timsali olarak görülmüşlerdir.” dedi.

  

Yaşlı ve hasta olan Feride Tozan’ın sıkıntıları ile yakından ilgileneceğini, gerekiyorsa tedavisinin yapılacağını belirten Kaymakam Sündük, kadınların sosyal hizmet anlayışı içerisinde dezavantajlı grup olmaktan kurtarılıp, avantajlı gruplar olmalarını temin etmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

  

Yaşlı kadın Feride Tozan ise hayatında ilk kez kadınlar gününün kutlandığını ve böyle bir kutlamanın yapıldığını ilk kez duyduğunu belirterek, ilçe kaymakamının evine kadar gelerek, kendisine çiçek vermesi, elini öpmesi ve kendisiyle ilgilenmesi karşısında duygulandığını söyledi.

  

Daha sonra Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Sündük, burada kurslara devam eden bayanların gününü kutlayarak, kendilerinin sıkıntılarını dinledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 08 Mart 2013 14:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri