Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREĞİTİM-BİR-SEN BAYAN ÖĞRETMENLERE KARANFİL DAĞITARAK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI   
EĞİTİM-BİR-SEN BAYAN ÖĞRETMENLERE KARANFİL DAĞITARAK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 

        Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Eğitim-Bir-Sen yönetimi ilçede görev yapan bayan öğretmenlere karanfil dağıtarak, onların kadınlar gününü kutladılar.

   Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa tepe ilk insan Hz. Adem’den günümüze kadar  sürekli kadının toplumun asli unsuru olduğunu, kadının yaratılış ve fıtratının bunu zorunlu kıldığını belirtti.

  Tüm zamanlarda meydana gelen savaşlarda, afetlerde veya başka olaylarda kadının en fazla etkilenen olduğunu belirten Tepe, bunun yanında Kadının öldürüldüğünü, tacize uğradığını, hakir görüldüğünü, evladını, yavrusunu, kocasını yitirdiğini ifade ederek bütün bu acılara ancak kadının dayanabildiğini kaydetti.

   Tepe şunları ifade etti; “Günümüzde modern hayatın ‘kadına’ biçtiği rol bellidir. Kadını birer güzellik ve cinsellik objesi olarak görmektedir. Kadını bu imge ile değerlendirmek onların yaratılış gayesine ters düşmekte ve kadına haksızlık olmaktadır. Biz kadını; şefkatine, merhametine her zaman muhtaç olduğumuz bir ‘hanım’ olarak görüyoruz. Kadın, eşinin emanetidir. Nazik, nafiz, narin, yufka yüreklidir kadın. Şimdi dünyanın bir çok yerinde savaş içinde kadınların bir an önce huzura, barışa kavuşmalarını temenni ediyor, bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.”

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 08 Mart 2013 14:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri