Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT EĞİTİM-BİR-SEN DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ…   
SAMSAT EĞİTİM-BİR-SEN DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ…

         Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Samsat İlçe yönetimi üyeleriyle dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

 

Samsat Kaymakamlığı 80. Yıl Sosyal tesislerinde verilen yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ve sendika üyeleri katıldı.

 

Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilciliği tarafından organize edilen yemekte konuşan Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, “Bu tür organizasyonlar sendikacılığın toplu bir dayanışma ve birlikteliğin göstergesi olup tüm çalışmalarımızda aynı samimiyetle bu tabloyu ortaya koyacağımızı ümit ediyorum. Samsat ilçesindeki eğitimcilerle bir araya gelmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Bu organizasyonu tertip eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Eğitim Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe ise sendika adına yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesini yaparak şunları söyledi; “Sendika bizlerin ortak paydası ve buluşma noktamızdır. Ülkemizde sendikalaşma oranı Avrupa ülkelerinin ortalamasının altındadır. Bunun yaygınlaşması demokratik hayatın bir gereğidir. Memur-Sen Konfederasyonu olarak kamuda kıyafet serbestliği ve başörtüsüne özgürlük için 10 milyon imza kampanyasında, ülke genelinde 12 milyon civarında imza toplandı. Bu bir reform niteliği taşımaktadır. Duyarlılıklarından dolayı yüce Türk milletine yürekten teşekkür ediyoruz. Tertiplenen yemekli toplantıya katılan bütün eğitimcilere de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 08 Mart 2013 09:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri