Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILAR SURİYE HALKINA İLAÇ OLDULAR   
SAMSATLILAR SURİYE HALKINA İLAÇ OLDULAR

Samsat ilçe Sivil Toplum Kuruluşları kurulan “Suriye'ye Yardım Platformu” tarafından, iç savaşın devam ettiği Suriye'ye tıbbı ve ilaç yardım malzemesi gönderildi.

 

Samsat'ta sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturdukları “Suriye'ye Yardım Platformu'” üyeleri ilçe merkezi ve köylerde topladıkları ilaç ve tıbbi malzemelerinden oluşan yardım kolilerini Suriye'ye gönderdi.

  

Yardım malzemelerinin göndermesi sırasında bir açıklama yapan platform sözcüsü Sahabe-Der Başkanı Haşim Uçar, Samsat'ta bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının aktif katılımları ile Suriyelilere yardım topladıklarını, bunun en insani görevlerden biri olduğunu ifade etti.

   

Uçar, “Suriye’de en acil ve zaruri yardım malzemesinin ilaç ve tıbbi malzeme olduğunu öğrendik. Bizde çalışmalarımızı bu doğrultuda yoğunlaştırdık. Topladığımız bu yardımlar, Gaziantep Anadolu Platformu yardım toplama koordinatörleri aracılığıyla Suriye'deki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştıracağız. Burada emeği geçen sivil toplum kuruluşları ve ilçemiz halkına teşekkür ediyoruz." dedi.




Gönderen Editör, Salı, 05 Mart 2013 11:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri