Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILAR DERNEĞİNDEN EĞİTİMCİLERE ZİYARET…   
SAMSATLILAR DERNEĞİNDEN EĞİTİMCİLERE ZİYARET…

          Merkezi Adıyaman’da bulunan Samsatlılar Derneği (Samsat-Der) yönetim kurulu başkan ve üyeleri Adıyaman il merkezindeki bazı okul müdürlerini ziyaret ettiler.

 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Çelik ve yönetim Kurulu Üyeleri önce İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Abdurrahman Çelik, Malazgirt İlk ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Acar, TOKİ İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali Deniz ve Adıyaman Rekabet Kurumu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nazif Dere’yi ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutladılar.

 

Dernek Başkanı Fahrettin Çelik, eğitimi en öncelikli konular arasında gördüklerini ve dernek tüzüğünde eğitim faaliyetleri ile ilgili maddelere yer verildiğini belirterek, ilimiz genelinde yürütülen eğitim çalışmalarını destekleyeceklerini ifade etti.

 

Çelik, “Derneğimizin kuruluş ve kongre çalışmalarından sonra çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeyi kararlaştırdık. Protokolden hemen sonra ise eğitim kurumlarımızı ziyaret etmeyi kararlaştırdık. Çünkü eğitim en öncelikli konularımızın başında geliyor. Bu nedenle Başarıları ile kendinden söz ettiren Şube Müdürümüz Abdurrahman Çelik ile yine başarılı çalışmalar yürüten ve hemşerilerimiz olan bazı okul müdürlerimizi ziyaret ettik. Samsatlılar Derneği olarak, gerek Adıyaman geneli olsun, gerekse de Samsat ilçemizde yürütülecek olan eğitim çalışmalarını imkanlarımız ölçüsünde destekleyeceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 12 Şubat 2013 14:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri