Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT-DER VALİLİK HUKUK İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ…   
SAMSAT-DER VALİLİK HUKUK İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ…

Merkezi Adıyaman’da bulunan Samsatlılar Derneği (SAMSAT-DER) yönetim kurulu başkan ve üyeleri Adıyaman Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürü Ramazan Aksoy’u ziyaret ettiler.

 

Samsat Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapmakta iken Valilik Makamınca Hukuk İşleri Şube Müdürü olarak görevlendirilen Ramazan Aksoy’un görevine başlaması ile birlikte başta hemşerileri olmak üzere yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanıyor.

 

1986 yılında Malmüdürlüğünde göreve başlayan ve 1997 yılından beri İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Aksoy’un başarılı bir idareci olduğunu, görevini layıkıyla yapacağına inancının tam olduğunu belirten Dernek Başkanı Fahrettin Çelik, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksoy’u ziyaret etiklerini ve kendisine başarı dilediklerini kaydetti.

 

Çelik, “Ramazan Aksoy gibi tecrübeli ve başarılı idarecilerin il nezdinde değerlendirilmelerini olumlu buluyoruz. Hizmetlerin daha iyi yürütülmesi bakımından bu kişilerin deneyimlerinden faydalanılması ve böylesi başarılı idarecilerin gerektiğinde daha üst makamlarda bulunmalarının sağlanması gerektiğine inanıyoruz. Kendisini yürekten kutluyor, ilçemizde gösterdikleri başarıyı ilimizde de devam ettirmelerini temenni ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 25 Ocak 2013 20:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri