Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER YEMEKTE BULUŞTU…   
SAMSAT’TA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER YEMEKTE BULUŞTU…

        Samsat ilçe merkezi ve bağlı köylerinde görev yapan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün verdiği yemekte buluştular.

 

2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının son haftasında bir araya gelen okul idarecileri ve öğretmenler biter eğitim-öğretim döneminin değerlendirmesini yaptılar.

 

Toplantıya katılan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, dönem sonunda eğitimcilerle bir araya gelerek, dayanışma ve kaynaşmanın sağlanmak istendiği ve başarı durumlarının değerlendirildiği belirtti.

 

Aktaş, “Bugün ulaştığınız seviye büyük ölçüde eğitime verilen önem ve eğitim kurumlarını günün koşullarına uygun olarak düzenlemeleri ile mümkün olmuştur. Artık tüm dünyada, gerçek gücün, fiziksel güçte değil de eğitilmiş insan beyninde olduğu kabul ediliyor. Bilişim çağı olarak nitelendirilen 21. yüzyılda, bilgiye hızlı erişim ile bireylerin ve toplumların gelişmesi için bir dizi tedbir alınmakta ve çeşitli yenilikler hayata geçirilmektedir. Bu gelişim ve yenilikleri en küçük okulumuzdan başlayarak uygulamak durumundayız. Bu nedenle görev yapan öğretmenlerimizin iletişim içerisinde olmaları, yeniliklerden haberdar olmaları ve hızla değişen uygulamaları takip edebilmeleri gerekiyor. Bu nedenle ilçemiz genelinde öğretmenlerimizle bir araya geldik. Çeşitli konularda istişarelerde bulunduk.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  




Gönderen Editör, Pazartesi, 21 Ocak 2013 09:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri