Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZKAN, SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
ADIYAMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZKAN, SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

         Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Samsat ilçesini ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu.

  

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halil Fırat ve Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Daha sonra İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesini ziyaret eden Özkan ve beraberindekiler, idareci ve öğretmenlerle de bir toplantı gerçekleştirerek çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

 

Burada bir açıklama yapan Özkan, Türkiye’deki İmam-Hatip okulları modelinin birçok dünya ülkelerine örnek teşkil ettiğini belirterek meslek liselerinin önemine işaret etti.

 

Samsat ilçesini ziyaret etme amacının göreve yakın tarihte başlayan Kaymakam İsmail Sündük’e hayırlı olsun dileğinde bulunmak ve okulları ziyaret ederek varsa sorunları yerinde görmek olduğunu belirten Özkan, “Geçmiş yıllarda İmam-Hatip okullarında çok güzel eğitimler verildi. Yeniden bu okulların açılmış olması eğitimimiz adına sevindiricidir. Hiçbir meslek lisesi veya diğer okullarımızı bir birinden ayırmamız söz konusu değildir. Amacımız, bütün okullarımızda ahlaken ve zihnen iyi gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Samsat ilçemizde de çok kısa bir sürede imam-hatip okullarımız kabul gördü ve vatandaşlarımız rağbet gösterdiler. Hep beraber azimle çalışarak Samsat ilçesini eğitimde birinci sıraya getirmenin gayreti içerisinde olmalıyız.” dedi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesine yeni bir lise binası kazandırmak için çalışmaların sürdürüldüğünü ve eğitim adına yapılması gerekli her türlü çalışmada özveri ile çalışacaklarını belirterek, Milli Eğitim Müdürü Özkan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 18 Ocak 2013 14:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri