Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKARAYOLUNDA YİNE ESRARENGİZ ÇÖKME   
KARAYOLUNDA YİNE ESRARENGİZ ÇÖKME

            Adıyaman ile Samsat, Kahta, Sincik ve Gerger ilçelerine ulaşımı sağlayan yolda yine çökme meydana geldi.

 

Adıyaman’ın dört ilçesi ile Nemrut, Havaalanı, Sahabe kabri, Menzil gibi yoğun olan yerlerin tek karayolu ulaşımını sağlayan ve Adıyaman-Kahta karayolu diye adlandırılan yolda üçüncü kezdir aynı yerde çökme meydana geldi.

 

Bölünmüş yol olarak yediden yapılan Adıyaman-Kahta- Diyarbakır yolunun 17. kilometresinde, Hasancık Beldesi yakınlarındaki yolda meydana gelen çökme nedeni ile yolun bir şeridi tamamen kapandı. Kavşakta bulunan çökme ve yarıklar nedeni ile uyarı levhaları ile sürücüler uyarıldı.

 

Aynı yerde birden fazla çökme meydana geldiğinden, sürücüler ve vatandaşlarca söz konusu yoldaki çökme “esrarengiz” olarak nitelendirildi.

 

Bir yıl içerisinde iki kez çöken yolun daha önce doldurulduğu ve üzerinin tekrar asfalt kaplandığını belirten vatandaşlar, “Yolun tekrar çökmemesi için bir çözüm bulunmalıdır. Oluşan çukuru doldurmak yeterli gelmiyor. Siz doldurdukça, yol çökecek. Bu mantıkla gidersek her yıl birkaç kez yolda çökme meydana gelebilir. Buda hem sürücüler için tehlike arz ediyor, hem de milli servetin heba olmasına yol açıyor. Yoldan geçen yıl asfalt kaplama yapıldı. Daha kışın ortasına gelmeden bu yolda soyulmalar meydana gelmektedir. Araba tekerleklerinden fırlayan mıcırlar diğer araçların cam ve farlarına isabet ediyor. Adıyaman-Kahta karayolunda korku ile seyir ediliyor. Devlet çok yüklü paralar vererek bölünmüş yol yapıyor ama bu yollar standartlara uygun yapılmağı için yarardan çok zarar veriyor.” dediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 08 Ocak 2013 19:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri