Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT STADYUMU HİZMETE AÇILDI…   
SAMSAT STADYUMU HİZMETE AÇILDI…

         Adıyaman’ın Samsat ilçesinde iyi yıldır yapımı devam eden ilçe stadyumunun bitirildiği ve amatör maçların oynandığı bildirildi.

 

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ve Samsat Kaymakamlığı ile Samsat Belediyesinin destekleri ile hizmete sunulan ilçe stadın Samsat Belediye Spor ile Adıyaman Gençlik Spor’un yaptıkları maç ile hizmete sunulduğu bildirildi.

 

Konu ile ilgili olarak Samsat Kaymakamı İsmail Sündük yaptığı açıklamada, iki yıldır yapımı devam eden ilçe stadının tamamlandığını, hakem ve soyunma odalarının ise yerel imkanlarla yapıldığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

   

Adıyaman 1. Amatör liginde mücadele eden Samsat Belediye Spor maçlarının bir kısmının Samsat ilçesinde yapılmaya başlandığını belirten Sündük, sportif ve sosyal faaliyetlerin ilçeye bir canlılık getireceğini belirtti.

 

Sündük, “Samsat ilçemize standartlara uygun bir stadın yapımı için iki yıldır emek verilmiş ve başarı ile stadımız tamamlanmıştır. Hakem ve soyunma odaları da Kaymakamlığımızca tamamlanmış ve ilk amatör maç ilçemizde yapılmıştır. Çalışmaya katkı sunan ve emeği geçen bütün ilgililere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Ocak 2013 14:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri