Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN İLKOKUL ÇOCUKLARINA KİTAP YARDIMI   
ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN İLKOKUL ÇOCUKLARINA KİTAP YARDIMI

Adıyaman Üniversitesi öğrencileri Samsat ilçesindeki Merkez İlkokulu öğrencilerine kitap yardımında bulundular.

 

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında öğrencilerin topladıkları 3 bin adet kitap, Samsat Merkez İlkokulundaki öğrencilere teslim edildi.

 

Kitap dağıtımında Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kara, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Yetiş ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasin Doğan ile okul yönetici ve öğretmenleri hazır bulundular.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Yetiş, öğrencileri tarafından toplanan kitaplar arasında SBS’ye hazırlık kaynak kitaplar, deneme sınavları ile çeşitli roman ve hikayelerin bulunduğunu belirtti.

 

Yetiş, “Samsat Merkez İlkokulunu kardeş okul olarak görüyoruz. Bu dönem küçük kardeşlerimize kitap yardımında bulunduk. Önümüzdeki dönem ise okulun çevre düzenlemesi ve boyanması işini üstlenmeyi planlıyoruz. Yardımlaşma duygusunu da eğitimin önemli bir parçası olarak gördüğümüzden, bu kampanyayı önemsiyoruz. Küçük öğrencilerimizin sevinçleri bizleri mutlu etti.” dedi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş ise yaptığı açıklamada, Adıyaman Üniversitesi yetkilileri ve Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.

 

Aktaş yaptığı açıklamada, “İlçe genelinde bir okuma kampanyası başlatmıştık. Bu kitaplar bizim için önemliydi. 3 bin adet kitap okulumuz için çok önemli bir ihtiyacın giderilmesi demek. Bütün başarıların kitap okumaktan geçtiğine inanıyoruz. Adıyaman Üniversitesi’nin katkıları ile öğrencilerimiz yeterli kitap ve kaynağa sahip oldular. Duyarlılıklarından dolayı Üniversite yetkili ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Ocak 2013 09:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri