Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI ASLAN “M.ŞERİF ÇELİK ÖRNEK BİR MEMURDUR”   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI ASLAN “M.ŞERİF ÇELİK ÖRNEK BİR MEMURDUR”

            Samsat Belediyesinde emeklilik süresini tamamlayan Mehmet Şerif Çelik 80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeği ile evine uğurlandı.

           Verilen yemeğe Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, Belediye Encümen Üyeleri ve Belediye Başkanlığında görevli memur ve işçilerin tamamı katıldı.

            Belediye Başkanı Abdulkadir ASLAN yaptığı açıklamada, “Mehmet Şerif Çelik ile 18 yıl beraber çalıştık. Gönül isterdi ki, daha uzun yıllar beraber çalışalım. Ama kendisinin emeklilik isteğini de saygı ile karşılıyorum. 25 yıllık zor ve meşakkatli bir emeğin tadını ailesiyle birlikte dinlenerek geçirmek istemesi gayet doğal bir tutum. Tahsilat servisinde çalışan arkadaşımız, geride hiçbir şaibe bırakmadan görevini tamamlamış, her kesimden insana adil yaklaşımı ile örnek bir memurdur. Mehmet Şerif Çelik, Belediyemizin diğer çalışanları için bir modeldir. Arkadaşımızın deneyim ve tecrübesinden bundan sonraki zamanlarda da istifade edeceğiz. Kendisine bundan sonraki yaşamında uzun ve sıhhatli yarınlar, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

            Emekli olan Belediye Tahsildarı Mehmet Şerif ÇELİK ise yaptığı konuşmasında, “Memuriyet hayatımda hiçbir zaman tarafsızlığımı yitirmedim. Bütün insanlara aynı mesafede durdum. Çalıştığım kurumun menfaatlerini daima en ön planda tuttum. Bunu yaparken bazen katı davrandığımı da biliyorum ama arkadaşlarım ve kadirşinas Samsat halkı her hangi bir art niyet taşımadığımı bildiklerinden beni anlayışla karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyor, istemeden de olsa kalbini kırdığım mesai arkadaşlarımdan ve Samsat halkından özür diliyor, haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 16 Şubat 2007 12:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri