Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI SÜNDÜK ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI SÜNDÜK ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ…

         Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat Engelliler Derneğini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

 

İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Bekir Şanaral ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kalaycı ile birlikte Engelliler Derneğini ziyaret eden Kaymakam Sündük, Dernek Başkanı Ziya Eşkara’dan ilçedeki engelli vatandaşlar ve bunların sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

 

İlçemizde ikamet eden özürlülerin temel sorunları ile ilgili yakından ilgileneceğini belirten Sündük, engelli insanlarımızın her zaman hatırlanmasını vurgulayarak, toplumun önemli bir kesimini oluşturan ve diğer insanlara göre bazı yaşam zorlukları bulunan engelli vatandaşlarımız için projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “Bütün yaşam alanlarının engelli kardeşlerimizin de en iyi bir şekilde istifade edebilmelerine uygun hale getirmemiz gerekiyor. Onlar için gerekli imkanların devletimiz aracılığıyla yerine getirilmesi görevimizdir. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatta kendilerini göstermeleri, kendilerine güvenmeleri, hayata sıkı sıkıya tutunmaları için zemin oluşturacak ve onlara küçükte olsa ekonomik gelirler sağlamak için projeler yapılmalıdır. Derneğimiz veya engelli kardeşlerimizin bireysel olarak yapacakları projeleri titizlikle değerlendireceğiz. Bizde bu konuda farklı projeler yapma gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

 

Dernek Başkanı Ziya Eşkara ise yaptığı açıklamada İlçemiz Kaymakamı ve protokol üyelerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Sündük’ün ilçemize atandığı günden bu güne başarılı çalışmalar yürüttüğünü, kendilerine ilgi ve yakınlık gösterdiklerini belirterek, teşekkür etti.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 06 Aralık 2012 11:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri