Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KÜTÜPHANE TEKRAR HİZMETE AÇILDI…   
SAMSAT’TA KÜTÜPHANE TEKRAR HİZMETE AÇILDI…

        Adıyaman’ın Samsat ilçesinde personel yokluğundan dolayı kapalı bulunan ilçe kütüphanesi hizmete açıldı.

 

Samsat ilçesinde binlerce kitabın bulunduğu ve Türk Telekom tarafından hizmete sunulan internet evinin de yer aldığı İlçe Kütüphanesine Samsat Kaymakamlığı tarafından bir personel görevlendirilerek hizmete açıldı.

 

Temizlik ve düzenlemenin yapılması ve bir personel görevlendirilmesi ile hizmete geçilen kütüphanede incelemelerde bulunan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kitapla barışık bir toplum olabilmemiz için kütüphanelerin önemli bir yere sahip olduğunu, mevcut olan kütüphanenin kapalı olmasının yanlış bir tutum olacağını ifade etti.

 

          Yeni bir kütüphane yapılması için projelendirme çalışmaları başlatılacağını ifade eden Kaymakam Sündük, “Rahat bir ortamda kitap okuma, ders çalışma ve ayrıca bilgisayar okuryazarlığını için imkan varken, öğrenciler ve vatandaşların bu olanaktan mahrum bırakılması vicdanımızı rahatsız ediyordu. Gönüllü bir personelimizin görevlendirilmesi ile kütüphanemizde gerekli temizlik ve düzenlemeler yapıldı ve kütüphanemiz hizmete sunuldu. Bilgili toplumların, diğer toplumlardan bir adım daha önde olacağı inancıyla vatandaşlarımıza bu uğurda gerekli imkanları sağlamak bizlerin görevidir. Kütüphanemiz bütün vatandaşlarımıza açık olacaktır. Bu imkanlardan bütün halkımızın yararlanmasını istiyoruz.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 27 Kasım 2012 13:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri