Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI…   
SAMSAT'TA İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI…

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük başkanlığında, İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

 

80 Yıl Sosyal Tesislerindeki toplantıya, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı. Kaymakam İsmail Sündük, yaptığı açıklamalardan sonra katılımcılara söz hakkı vererek sıkıntıları dinlendi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük yaptığı konuşmada, kamuda çalışan personelin kılık kıyafet ve mesaiye riayet etmelerini, insan haklarına dayalı bir yaklaşımla vatandaş odaklı olarak adil, demokratik, şeffaf ve tarafsız bir şekilde hizmetlerin sunulmasını istedi.

 

Yazışma kurallarına riayet edilmesini ve çok mecbur kalmadıkça rapor alınmamasını isteyen Kaymakam Sündük, kamu yayarı bakımından hiçbir yaptırımdan kaçınmayacağını kaydetti.

 

Sündük, “İlçemiz küçük bir yer. Belki sorunları azmış gibi görünebilir ama biz kamu çalışanları olarak hiçbir ulaşılmış noktayı yeterli görmemeliyiz. Yepyeni projelerle, ilçemizin ilerisini hesaplayarak ve daima kamu yararı gözeterek, çalışmalarımıza hız vereceğiz. Gerekirse hizmet içi eğitimler yaparak personelimizin daha iyi hizmet vermesini sağlamalı, gereksiz zaman ve araç gereç kullanımının önüne geçmeliyiz. Her kamu çalışanı görevi ile ilgili hususları en ince detayına kadar bilmeli ve kendini bu konuda yetiştirmelidir. Yeni çıkan kanun ve yönetmelikler takip edilmeli ve buna göre hareket edilmelidir. Kurumlar arası diyalog ve koordinasyon sağlanmalıdır.” dedi.

 

Kurumların 2012 yılı faaliyet ve yatırımları ile 2013 yılı çalışma programları, personel işleri, genel ve çevre sağlığı konuları ile trafik ve asayiş konularının görüşülmesinden sonra kurum ve kuruluş temsilcilerine söz verilerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 23 Kasım 2012 09:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri