Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEROKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ…   
OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bulunan merkez ve köy okullarına temizlik malzemesi desteği sağlandı.

 

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Kırsal Kalkınma Hibe Programı çerçevesinde, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hijyenik Okullar, Sağlıklı Nesiller” Projesi kapsamında bütün okullara temizlik araç, gereç ve malzemeleri dağıtıldı.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Hijyenik Okullar, Sağlıklı Nesiller Projesi kapsamında daha önce bazı okullara su deposu yaptırıldığını ve bazı okulların küçük onarımlarının yapıldığı belirterek, son alarak ta okullarda ihtiyaç duyulan, fırça, çöp bidonları, deterjan gibi zaruri temizlik malzemelerin karşılandığını kaydetti.

 

Aktaş, “Yaşanabilir temiz ortamlar yaratmak ve yaşam kalitesini yükseltmek, okullarımızı her zaman kullanıma hazır hale getirmek, mikroplardan arındırılmış ve güvenli hijyenik bir ortam yaratmak için temizlik malzemelerine ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu amaçla yapılan proje kapsamında malzemeler alarak okullarımızın bu anlamdaki sıkıntılarını giderdik. Bütün okullarımıza malzeme desteği sağladık. Öğrencilerimizi küçük yaşta temizlik kurallarına uymayı öğretmek ve zararlılardan korumak için bu proje oldukça yararlı sonuçlar doğurduğu gibi kırsal kalkınmaya da destek olmuştur.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 14 Kasım 2012 11:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri