Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEMŞERİMİZ A.KADİR GEYLANİ TAŞ, MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU   
HEMŞERİMİZ A.KADİR GEYLANİ TAŞ, MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

         Samsatlı hemşerimiz, Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı ve Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

 

Başkan Taş;

 

“Yükümüz ve sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır, konfederasyon çatısı altında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çaba sarf edeceğiz”

 

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Taş, Pazar günü Ankara’da yapılan ve yedi bölge federasyonunun birleşimiyle bir araya gelen Muhtarlar Konfederasyonunun görev dağılım toplantısında Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

 

Görev ve sorumluluğunun bir kat daha arttığını belirten Muhtar Taş; “Turgut Reis Mahalle muhtarlığı göreviyle başladığımız bu hizmette önce dernekleşme çatısı altında arkadaşlarımızla birlikte ilimize hizmet etmeye gayret ettik ve etmeye devam edeceğiz. Dernek olarak yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde öncelikle Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildim ve aynı zamanda kurucu üye olarak bu oluşumun içerisinde yer aldım. Geçtiğimiz ay içerisinde ise Türkiye geneli muhtarlar ilk defa büyük bir oluşum ve birlik beraberlik sağlayıp Konfederasyon çatısı altında yedi bölge federasyonuyla birlikte İstanbul ve Ankara Muhtarlar federasyonunun birleşmesi sonucu Genel Başkan Hüseyin Akdeniz başkanlığında Muhtarlar Konfederasyonu kuruldu.

 

Yeni kurulan Konfederasyonumuzun Pazar günü Ankara’da düzenlemiş olduğu toplantıya Adıyaman’ı temsilen katıldık. Yapılan görev dağılımı toplantısında şahsıma Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevi verildi. Yeni görevimizle birlikte yükümüz bir kat daha artmış oldu. Ancak ben ve benimle birlikte olan arkadaşlarımız ilimize ve ülkemize en iyi hizmeti sunma adına, içinde yer aldığımız konfederasyonumuza hizmet etme adına var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle bizlere bu görevi layık gören başta genel Başkanımız Hüseyin Akdeniz’e, yönetim kuruluna ve bizlere her zaman destek olan Adıyaman basınına şahsım, derneğim ve ilim adına teşekkür ediyor, konfederasyonun çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Samsatlılar Derneği ve Samsatlılar olarak hemşerimiz Abdulkadir Geylani Taş’a başarılar dileriz.




Gönderen Editör, Perşembe, 08 Kasım 2012 12:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri