Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA MÜFTÜLÜK MİNİKLERE OYUNCAK DAĞITTI…   
SAMSAT’TA MÜFTÜLÜK MİNİKLERE OYUNCAK DAĞITTI…

          Samsat Müftülüğü tarafından Samsat Anaokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı.

    

Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, her Müslüman’ın çocuklara şefkat ve merhamet ile yaklaşması gerektiğini, çocukları sevindirmenin dinimizde çok önemsendiğini belirtti.

    

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş ile birlikte Samsat Anaokulu’nu ziyaret eden Albayrak, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

    

Albayrak, bu yılki “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ana temasının "Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet" olarak belirlendiğini hatırlatarak, yine merhametin ön plana çıkarılmak istendiğine işaret etti.

    

Albayrak, “Toplumdaki dezavantajlı kesimi daha çok önemsemeli ve onlara daha fazla ilgi göstermeliyiz. Bunlardan bir gurup ise çocuklardır. Rahmet Peygamberi olan Hazreti Muhammed (SAV) efendimizin yaşantısı bu anlamda örneklerle doludur. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte böyle bir çalışmayı uygun gördük ve ilçemizdeki bütün anasınıfı öğrencilerini sevindirmek amacıyla onlara birer oyuncak hediye ettik.”dedi.

    

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş ise yaptığı açıklamada, din adamlarının toplumda saygın bir yere sahip olduğunu, bu tür davranışlarının ise bunu pekiştirdiğini ifade etti.

    

Aktaş, Samsat ilçe Müftülüğünde görevli yetkili ve diğer din görevlilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 12 Ekim 2012 13:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri