Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN AKDAMAR KÖYÜNDE KUR’AN KURSU BİNASI HİZMETE AÇILDI   
SAMSAT’IN AKDAMAR KÖYÜNDE KUR’AN KURSU BİNASI HİZMETE AÇILDI

          Samsat ilçesi Akdamar köyünde Kur’an Kursu binasının açılışı gerçekleştirildi.

    

Atıl durumda bulunan binanın Fahri Öztürk isimli bir hayırsever vatandaşın anne-babaları olan Abuzer ve Aşhan Öztürk isimlerine onarım ve tadilatının yaptırılması ile Kur’an Kursu olarak hizmete sunuldu.

    

Açılış programına Samsat Merkez Ulucami Muhammed Aktaş’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

    

Binanın açılışına Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, bazı köy ve mahalle muhtarları, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

    

Müftü Albayrak burada yaptığı konuşmasında Samsat genelinde 12 Kur’an kursunun açıldığını ve bunlardan yedisinin C tipi, sürekli kurs statüsünde olduğu kaydetti.

    

Açılışı gerçekleştiren Kaymakam İsmail Sündük ise yaptığı konuşmasında, binanın onarım ve tadilatını gerçekleştiren hayırsever vatandaşa teşekkür etti.

    

Sündük, “Bu tür binalar Kur’an Kursu olarak açılmış olsa bile köy halkının diğer ihtiyaçlarında da kullanılmalıdır. Kamuya ait bu binalarda insanlarımız bir araya gelmeli, kaynaşmalı ve huzur ortamı içerisinde faaliyetlerini sürdürmelidirler. Bizler idare olarak sosyal ve kültürel alanlarda hizmet veren yerlerin durumlarının iyileştirilmesi bakımından ihtiyaç duyulan çalışmaları yapmaya gayret göstereceğiz.” dedi.

    

Binanın açılışını yaparak, ilgililerden bilgi alan Kaymakam Sündük, tadilat ve onarım işini üstlenen Fahri Öztürk’e teşekkür belgesi verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 03 Ekim 2012 13:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri