Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILARIN DA ARTIK AFRİKA'DA BİR SU KUYUSU VAR   
SAMSATLILARIN DA ARTIK AFRİKA'DA BİR SU KUYUSU VAR

         İlçemizde faaliyet gösteren Samsat Sahabe, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Samsat Sahabe-Der)  geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlattığı 'Somali'de Samsat'ın da Bir Su Kuyusu Olsun' kampanyası İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığıyla bu projesini hayata geçirdi.

    

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Samsat Sahabe-Der Dernek Başkanı Haşim Uçar, bu su kuyusunun normalde altı ay önce açılması gerektiğini yalnız İHH yetkililerinden alınan göre Somali’deki iç savaş nedeniyle kuyu çalışmasının bu tarihte bitirildiğini söyledi. Dernek Başkanı Uçar, su kuyusunun geç açılmasına rağmen Samsatlıların desteğiyle güzel bir hizmet gerçekleştirmenin tüm Samsatlılarla birlikte gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

    

Uçar, “Afrika'nın en fakir ülkelerinden olan Somali gibi bir yerde 3 bin 500 dolara mal olan su kuyusunun masrafının tamamını Samsatlılar karşıladı. Bir su kuyusunu açmaktan dolayı duygulandık. Hayırda yarışmaya devam edeceğiz. Bu su kuyusunu tüm Samsatlılar adına yaptırdık. Emeği geçenlerden ve vesile olanlardan Allah Razı olsun.” dedi.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 21 Eylül 2012 13:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri