Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI   
SAMSAT'TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

          Samsat'ta, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile tören yapıldı.

    

Mustafa Kemal Atatürk'e 1921 yılında mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gün olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile düzenlenen tören, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

    

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Vekili Hasan Küçükaslan, kamu kurum ve kuruluş çalışanları, gazi ve şehit aileleri ile vatandaşların katıldığı programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Üstçavuş Yahya Uyar yaparken, öğrenciler tarafından ise şiirler okudundu.

    

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük konu ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu güzel vatan toprağında huzur içerisinde yaşayabiliyorsak, bunu şehit ve gazilerimize borçlu olduğunuzu söyledi.

    

Kaymakam Sündük, “Tarih boyunca vatan toprağımız üzerinde hesapları olan, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik şer güçlerinin çirkin emelleri olmuştur. Ancak, devlet ve millet olarak her türlü zorlukların üstesinden gelme azim ve kararlılığında olmuşuzdur. Bu hep böyle olacaktır. Şu anda özgür ve bağımsız bir şekilde ileriye doğru dev adımlarla yürüyebiliyorsak bunu aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Eylül 2012 12:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri