Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMURAT TOPRAK ZILGITLARLA UĞURLANDI   
MURAT TOPRAK ZILGITLARLA UĞURLANDI

Bingöl'de, döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Polis Memuru Murat Toprak, memleketi olan Kahta’nın Narsırtı köyünde toprağa verildi.

 

Köye getirilen Şehit Murat Toprak’ın (25) Türk Bayrağı'na sarılı tabutu köyün girişinde bekleyen polislerin selamıyla karşılandı. Baba evine götürülen şehidin tabutunu yakınları ve vatandaşlar alkış ve zılgıtlarla karşıladı. Anne Bedriye Toprak, tabutu görmek isteyince cenaze aracının kapısı açılarak acılı anneye, çocuğu son kez gösterildi. Burada ağlayan kadınları sakinleştirmeye çalışan bayan polis memurları gözyaşlarına boğuldu.

 

          Kahta ilçesine bağlı Narsırtı köyü sakinlerinin Samsat ilçesinde çok sayıda akrabasının olması nedeni ile Samsat ilçesinde de derin acı ve yasa neden oldu.

 

Cenaze törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Emniyet Müdür Vekili Erol Etlik, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, çok sayıda askeri ve emniyet mensubu, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, siyasiler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 17 Eylül 2012 11:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri