Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER   
KAYMAKAMIMIZIN DOĞUM GÜNÜNDE 10 YAŞINDAKİ NAZLI DUYGULANDIRDI

Haberin Devamı        Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş’ın doğum gününde eşi ve bazı daire amirleri tarafından sürpriz olarak hazırlanan doğum günü kutlamasında Nazlı isimli küçük bir kız umulmadık bir şekilde içeri girerek herkesi şaşırttı.

     Nazlı Şahin isimli 10 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi elinde 2,5 litrelik bir kola, bir çikolata ve bir gofret ile içeri girerek “Ben az önce Anneler Günü programında okul müdürümüzün Kaymakam Beyin doğum gününü kutlaması üzerine onun doğum günü olduğunu öğrendim, Kaymakam Bey daha önce evimize gelerek bize yardım etmişti. Ben de kendisinin doğum gününü kutlamak için geldim.” dedi.

         &nb ...


Gönderen Editör, Cuma, 12 May 2006 13:15, Yorumlar(0), Hepsini Oku
MEHMETÇİKTEN ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ

            1972’LİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI SAMSAT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ARACILIĞI İLE ZEYNEL ASLAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE, GİYİM VE BOYA YARDIMI YAPTI.

            Adıyaman’ın Samsat ilçesi Zeynal Aslan İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere merkezi Ankara’da bulunan emekli subayların bir araya gelerek kurdukları 1972'liler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Namık Boran aracılığı ile gönderilen kırtasiye, giyim ve boya malzemeleri düzenlenen törenle İlçe Jandarma Komutanlığı personelince dağıtıldı.

           ...


Gönderen Editör, Cuma, 12 May 2006 10:59, Yorumlar(0), Hepsini Oku
KARDEŞLİK TÜRKÜSÜ

Haberin Devamı        Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bir süre önce gençlerin sürtüşmeleri ile başlayan tartışma neticesinde Aslan ve Kuştepe aileleri arasında kırgınlık meydana gelmişti. Aileler, Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş ile İlçe Jandarma Komutanı Mithat Gündür ve İlçe Emniyet Amiri Zafer Güven’in yoğun girişimleri ile barış noktasına getirilerek, 80. Yıl Sosyal Tesislerinde Adıyaman Valisi Halil Işık, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdür Vekili ve İl Müftüsünün katılımı ile düzenlenen ve Mahsun Kırmızıgül'ün söylediği "Kardeşlik Türküsü"nün  dinletildiği yemekli barış merasiminde barıştılar. Kardeşlik Türküsü'nü duyan davetlilerin ve ailelerin tebessüm ettikleri gözlendi.


Gönderen Editör, Çarşamba, 10 May 2006 18:54, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA YAPILAN İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI SONA ERDİ

       Samsat ilçesinde okullar arası rekabeti geliştirerek eğitim ve öğretim seviye ve kalitesini yükseltmek, sosyal ve kültürel etkinlikleri yaygınlaştırmak, okullar arasında iletişimi ve bilgi alışverişini arttırmak amacıyla düzenlenen bilgi kültür yarışması tamamlandı.

            Birleştirilmiş sınıflı 16 okul dört ayrı grupta mücadele ettiler, bu okullardan Doğanca, Kovanoluk, Göltarla ve Yarımbağ köy okulları grup birincisi olarak yarıştılar ve Doğanca İlköğretim Okulu bu kategorinin birincisi oldu.

         &n ...


Gönderen Editör, Çarşamba, 10 May 2006 18:50, Yorumlar(0), Hepsini Oku
KAYMAKAMIMIZ DOĞAN DEMİRDAŞ’IN VATAN GAZETESİ YAZARI RUHAT MENGİ’YE GÖNDERDİĞİ CEVABIN TAM METNİ

AtaAtaAta
    
          Sayın Ruhat MENGİ,
         İnterneti, basını ve köşe yazarlarını çok yakından takip eden bir kaymakam olarak 21 Nisan 2006 tarihli Vatan Gazetesindeki yazınızın “Atatürk Diyem ...


Gönderen Editör, Çarşamba, 10 May 2006 18:47, Yorumlar(0), Hepsini Oku
ADIYAMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET BAĞLITAŞ 'IN VATAN GAZETESİ YAZARI RUHAT MENGİ'YE CEVABI

Haberin Devamı          Sayın Ruhat MENGİ,
         Vatan Gazetesinin 21.Nisan.2006 Cuma günkü sayısında, köşenizde “Atatürk Diyemiyoruz” başlığı altında konu edindiğiniz bir öğretmenimizin iddiasını üzülerek okudum.
Her şeyden önce eğitim camiasının ülke genelindeki siyasi çekişmeler içerisinde yıpratılmak istenmesi, başta Atatürk’ün kemiklerini sızlatacağı gibi, Atatürk’ümüzün direktifleri doğrultusunda ...


Gönderen Editör, Çarşamba, 10 May 2006 18:34, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT UZUNTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU BEYAZ BAYRAĞA TALİP

         Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, Malmüdürü, Yazı İşleri ve Özel İdare Müdürü olmak üzere bir heyetle birlikte Uzuntepe İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.

 

            Öğretmenlerin kendi aralarında para toplayarak yaptırdıkları çeşme, basketbol ve voleybol sahalarının da açılışlarını gerçekleştiren Kaymakam Demirdaş, öğrencilerle sohbet ederek açık havada öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi. 

    ...


Gönderen Editör, Salı, 02 May 2006 17:28, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASAYA YATIRILDI, YENİ NÜFUS KANUNU ANLATILDI.

                                           toplantiSamsat Kaymakamı Doğan Demirdaş başkanlığında, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Samsat İl Genel Meclis Üyeleri, köy muhtarları ve bazı daire müdürlerinin  katılımıyla yapılan toplantıda Samsat ilçesindeki çalışmalar anlatılarak, önümüzdeki dönem içerisinde yapılacak projeler planlandı.

            Kaymakam Doğan Demirdaş, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Tarım Müdürlüğünce hayata geçirilen çilek&ccedi ...


Gönderen Editör, Salı, 02 May 2006 17:27, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’LI BAŞARILI ÖĞRENCİLER TBMM’ Nİ GEZDİLER


Gönderen Editör, Salı, 02 May 2006 17:26, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SUYA BATAN GÜNEŞ "SAMSAT" FOTOĞRAF SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


          EMEKLİ ÖĞRETMEN GAZETECİ ZİYA KÖŞKER’İN SAMSAT’TAKİ “SUYA BATAN GÜNEŞ – SAMSAT” İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ VE DUYGULU ANLAR YAŞANDI.
            Atatürk Baraj Gölü altında kalan tarihi Samsat ilçesinin geçmiş yıllara ait fotoğraflarının yer aldığı, Emekli öğretmen ve Gazeteci Ziya Köşker’in “Suya Batan Güneş – Samsat” isimli sergisini yaklaşık 5.000 kişi ziyaret etti.
            Samsat Hükümet Konağındaki sergiyi ve Cumhuriyet Konferans Salonundaki sinevizyon sunumunu izleyen bazı yaşlı bayanların duygulanarak ağladıkları gözlendi. Sergide Samsat’ın sular altında kaldığı 1986 yılı ve öncesi fotoğrafla ...


Gönderen Editör, Cumartesi, 29 Nisan 2006 00:14, Yorumlar(0), Hepsini Oku
189 Sayfalar« İlk ... 184 185 186 187 188 189 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri