Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER   
SAMSAT ÖRENTAŞ MAHALLESİNİN OKUL SORUNU SONA ERİYOR

          Samsat ilçesi Örentaş İlköğretim Okulu öğrencileri bir yıldır başka mahallede bulunan Zeynel Aslan İlköğretim Okulunda sürdürdükleri eğitimlerine yeni eğitim öğretim yılında yeni okulla başlayacaklar.


          Örentaş İlköğretim Okulu için, 2005 yılında zemin ve duvarlarında oluşan şişme ve çatlaklardan dolayı deprem yönetmeliği esas alınarak teknik elemanlarca yıkım kararı verilmişti.

           Samsat Kaymakamlığınca teknik rapora dayanılarak okul boşaltılmış ve eğitimin Zeynel Aslan İlköğretim Okulunda devam etmesine karar verilmiş, zorunlu olarak aynı binada iki okulun eğitim-öğretim yapması sağlanmıştı.



Gönderen Editör, Cuma, 26 May 2006 12:45, Yorumlar(0), Hepsini Oku
ÖĞRENCİLERİN SERGİSİNİ YİNE ÖĞRENCİ AÇTI

MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU RESİM VE ELİŞİ SERGİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ  

            Samsat Merkez İlköğretim Okulu 2005 – 2006 eğitim öğretim yılı “Yıl Sonu Resim ve Elişi” sergisi göz doldurdu.

            Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonundaki sergi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kaymakam Doğan Demirdaş’ın, İstiklal Marşımızın şairi  Mehmet Akif Ersoy ile ilgili sorduğu soruyu bilen Merkez İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Gülcan Ateş, Kaymakam Demirdaş tarafından  sergiyi açma ile ödüllendirildi.

             Sergiyi gezen Kaymakam Doğan Demirdaş, yapılan bütün resim ve elişlerini büyük bir ...


Gönderen Editör, Çarşamba, 24 May 2006 14:34, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA BÜTÜN KAMU PERSONELİNE LAHMACUN VE AYRAN İKRAM EDİLDİ

             Samsat ilçesinde görev yapan bütün kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları aynı sofrayı paylaşarak lahmacun yediler.

            Samsat Kaymakamlığınca yaptırılan binlerce lahmacun tüm okullara ve kamu çalışanlarına ikram edildi. 80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Mithat Gündür, İlçe Emniyet Amiri Zafer Güven, diğer kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları katıldı, okullardaki öğretmen ve personeller için de okullara servis yapıldı.

           ...


Gönderen Editör, Salı, 23 May 2006 11:45, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT HÜKÜMET KONAĞI AVRUPA BİRLİĞİ YOLUNDA

           Adıyaman’ın Samsat İlçesi Hükümet Konağında çok güzel ve  ilginç  bir uygulama başlatıldı. Hükümet Konağına girer girmez kulağınıza hoş ve hafif bir müzik geliyor ve tanıdık, sıcak bir ortama girmiş olmanın huzuru ile rahatlıyor, işinizin olduğu kurumda işleminiz yapılırken siz tüm katlarda çalınan enstrümantal yumuşak bir müzik eşliğinde dinleniyorsunuz.

            Samsat Kaymakamlığı Hükümet Konağının bütün katlarına merkezi yayın ve anons sistemi kurularak vatandaş ve kamu görevlilerinin hizmetine sunuldu.
            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, uygulamanın insanlar üzerinde olumlu etkileri bulunduğunu gözlemlediklerini belirterek, “Bu uyg ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 22 May 2006 13:31, Yorumlar(0), Hepsini Oku
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI SAMSAT İLÇEMİZDE DE COŞKUYLA KUTLANDI

              Samsat ilçemizde de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

               Törenlere Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kaymakam Doğan Demirdaş’ ın makamında tebrikleri kabul etmesinden sonra Samsat İlçe Stadyumunda törenlere devam edildi.



Gönderen Editör, Cuma, 19 May 2006 13:53, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA ATA’NIN DOĞUM GÜNÜ TÜRK SANAT MUSİKİSİ İLE KUTLANDI

        Samsat ilçesinde Ulu Önder Atatürk’ün 125. doğum yıldönümü Müzik Öğretmeni Vuslat Uysal yönetimindeki Samsat Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu koronun seslendirdiği şarkılarla kutlandı.

        Cumhuriyet Konferans Salonundaki törenlere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Törene Adıyaman Valisi Halil Işık, Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş ve eşi Ayşe Demirdaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Vali Yardımcısı Cem Afşin Akbay, Kahta Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Tut Kaymakamı Hülya Kaya ve Sincik Kaymakamı Fatih Aksoy eşleriyle birlikte, Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş çalışanları ile vatandaşlar katıldı.



Gönderen Editör, Cuma, 19 May 2006 13:17, Yorumlar(0), Hepsini Oku
KAYMAKAMLIK ÇALIŞMALARINA ARAÇ DESTEĞİ

           Samsat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin merkez ve köylerde yapılmış ve yapılacak yol, su, meyve bahçeleri, okul, altyapı ve diğer hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla bir adet 4X4 pikap arazi aracı satın aldı.

           Araç alımı için DSİ tarafından kontrolörlüğü yapılan Samsat Pompaj Sulama İstasyonu yüklenici firması Doğan Aksel A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 30 bin YTL, bağışladığı, Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresinin 10 bin YTL yardım yaptığı ve geri kalanın ise, Kaymakamlık Birlik imkanları ile karşılandığı bildirildi.


       &n ...


Gönderen Editör, Cuma, 19 May 2006 12:57, Yorumlar(0), Hepsini Oku
ÖĞRETMEN EŞİNİN SERGİSİNİ POLİS MEMURU KOCASI AÇTI

           19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde Samsat Lisesi resim sergisi açtı.

          Samsat Lisesi binasında açılan sergiye Kaymakam Doğan Demirdaş, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile öğrenciler katıldı. Kaymakam Demirdaş serginin hazırlanmasında emeği geçtiği için Resim Öğretmeni Nurçin Sarıyer Yılmaz’ın eşi Polis Memuru Selahattin Yılmaz’a serginin açılışını yaptırdı.

            70 adet kara kalem çalışması ve 70 adet de rölyef, yağlı, pastel ve guaş boya çalışmanın yer aldığı sergiyi gezen Ka ...


Gönderen Editör, Perşembe, 18 May 2006 07:35, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TAKİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ COŞKULU GEÇTİ

                 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde düzenlenen Gençlik Yürüyüşü’ne Kaymakam Doğan Demirdaş ve eşi Ayşe Demirdaş, İlçe Garnizon Komutanı Mithat Gündür, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğrenciler ile vatandaşlar  katıldı.

     &n ...


Gönderen Editör, Salı, 16 May 2006 11:32, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SUYA BATAN GÜNEŞ -SAMSAT İLÇESİ DOKTORA TEZİ OLDU

İKİ YIL SAMSAT’TA ÖĞRETMENLİK YAPAN DR. ZUHAL GÜLER PARLAK 10 YIL SONRA “SUYA BATAN GÜNEŞ SAMSAT” İSİMLİ SOSYOLOJİK ÇALIŞMASINI YAYINLADI

            Samsat ilçesinde 1993-1995 yılları arasında öğretmen olarak çalışan Dr. Zuhal Güler Parlak bu tarihten sonra Uludağ Üniversitesine öğretim görevlisi olarak atandı. Samsat ile ilişkilerini koparmayan Dr. Güler Parlak, 2002 yılında “Barajlar ve Sürdürülebilir Kalkınma: Atatürk Barajı Örneği” konulu doktora çalışması için barajların insanlar üzerindeki etkilerini de konu alan bir alan araştırması yapmak üzere Samsat’a gelerek araştırmalarda bulundu,  doktora çalışmasını tamamladı ve Ocak 2006’da da kitabını yayınladı.

        ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 15 May 2006 11:03, Yorumlar(0), Hepsini Oku
189 Sayfalar« İlk ... 183 184 185 186 187 188 189 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri