Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA KUTLAMA ÇİÇEĞİ YERİNE BAĞIŞ YAPILMASI ÇAĞRISI   
SAMSAT'TA KUTLAMA ÇİÇEĞİ YERİNE BAĞIŞ YAPILMASI ÇAĞRISI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde belediye başkanlığını kazanan Halil Fırat, kendisine kutlama çiçeği göndermek yerine Samsat Spor'a bağış yapma çağrısı yaptı.

 

31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Samsat Belediye Başkanı olarak seçilen ve aynı zamanda sporcu olan Halil Fırat, ilk icraatı olarak kendisine kutlama çiçeği veya kişisel hediye göndermek isteyenlerin, Samsat Belediye Spor'un hesabına bağış yapmalarını istedi.  

 

Fırat konuşmasında, "Samsat'a Belediye Başkanı olarak seçildiğim için herkese teşekkür ederim. Öncelikle sporcu kimliğim olduğu için Samsat Sporumuza yardım yapmak istedik. Yardımlarımız devam edecek elbette. Bizleri kutlamak için çiçek göndermek isteyen dostlarımız olacaktır. Bu yardımları Samsat Belediye Sporumuzun hesaplarına yatırmalarını rica ediyoruz.  Ayrıca bu Pazar Şanlıurfa'da Göbeklitepe yarı maratonu var orada koşacağım. Arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Samsat Belediye Spor Teknik direktörü Fedli Tepe ise Samsat Spor'un mali sıkıntı içerisinde olduğunu ifade ederek, duyarlılığından dolayı Başkan Halil Fırat'a teşekkür etti.

 

Tepe, "Samsat Spor'un mali olarak çok büyük sıkıntıları var. Hiçbir taraftan, hiçbir Samsatlıdan destek görmüyorduk. Sağ olsun Halil başkanımız, kendisine gönderilen çiçek ve bağışların bize yapılmasını teklif etti, biz de kabul ettik. Çok teşekkür ediyoruz başkanımıza. Bu daha birinci jestidir. İnşallah daha güzel şeyler yapacaktır. Desteklerinin devamını bekliyoruz. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 08 Nisan 2019 12:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri